Aktuelnosti

Pogledajte najnovije aktuelnosti vezane za seminare, predavanja,
letnje i zimske škole, kongrese i stručne skupove.

2015.

Seminar u Boru

U BORU, 24. I 25. APRILA 2015. GODINE ODRŽAĆE SE SEMINAR ZA NASTAVNIKE FIZIČKOG VASPITANJA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA.

Opširnije…

Seminar u Novom Sadu

U PETAK I SUBOTU, 27. I 28. MARTA 2015. GODINE ODRŽAĆE SE SEMINAR U NOVOM SADU ZA NASTAVNIKE FIZIČKOG VASPITANJA OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE.

Opširnije…

Seminar u Beogradu

ODRŽAN SEMINAR U BEOGRADU 2015.

Opširnije…

Reakcija

POVODOM NEDAVNO USVOJENOG DOKUMENTA POD NAZIVOM:

“STRATEGIJA RAZVOJA SPORTA U REPUBLICI SRBIJI ZA PERIOD 2014. – 2018. GODINE” SA “AKCIONIM PLANOM ZA SPROVODJENJE STRATEGIJE RAZVOJA SPORTA U REPUBLICI SRBIJI”.

Opširnije…

Sednica društva

U PETAK, 23. 01. 2015. GODINE ODRŽANA JE SEDNICA UO DRUŠTVA NA KOJOJ JE, IZMEĐU OSTALOG, USVOJEN RASPORED SEMINARA ZA NASTAVNIKE FIZIČKOG VASPITANJA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA DO KRAJA OVE ŠKOLSKE GODINE.

Opširnije…

Sednica Upravnog odbora

ODRŽANA SEDNICA UPRAVNOG ODBORA DRUŠTVA.

23. JANUARA 2015.

Opširnije…

"VREDNOVANJE PREDMETA FIZIČKO VASPITANJE - IZABRANI SPORT U OSNOVNOJ ŠKOLI"

U STRUČNOM RADU POD NAZIVOM “VREDNOVANJE PREDMETA FIZIČKO VASPITANJE – IZABRANI SPORT U OSNOVNOJ ŠKOLI”, MR ZORAN SRETENOVIĆ, SAVETNIK U ŠKOLSKOJ UPRAVI KRAGUJEVAC I ČLAN UPRAVNOG ODBORA DRUŠTVA PEDAGOGA FIZIČKE KULTURE SRBIJE, GOVORI O NASTAVI PREDMETA FIZIČKO VASPITANJE – IZABRANI SPORT SA ASPEKTA PLANIRANJA, REALIZACIJE I NJIHOVE USKLAĐENOSTI SA ISKAZANIM ŽELJAMA I INTERESOVANJIMA UČENIKA. OVAJ RAD JE ZNAČAJAN ZA DALJE USMERAVANJE PAŽNJE STRUČNE JAVNOSTI NA UKUPNA STRUČNA-METODOLOŠKA PITANJA OVOG INOVATIVNOG PREDMETA U FIZIČKOM VASPITANJU KAO VASPITNO-OBRAZOVNE OBLASTI U ŠKOLSKOM SISTEMU.

Opširnije…

Seminar u Beogradu

U BEOGRADU, 20. I 21. FEBRUARA, 2015. GODINE ODRŽAĆE SE SEMINAR ZA NASTAVNIKE FIZIČKOG VASPITANJA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA.

Opširnije…